El Centre de Comptes Balaguer, S.A., Compsa, va néixer l’any 1985 amb l’objectiu de proporcionar serveis comptables a empreses i particulars. Fa més de vint-i-cinc anys que Compsa va apostar per una línia professional basada en l’ètica, la proximitat al client i, sobretot, la vinculació amb les noves tecnologies.
Compsa treballa per una àmplia varietat de perfils: des de la gran empresa fins al petit autònom, agricultors, empreses agrícola-ramaderes i particulars.

Ben aviat l’atenció continuada a les noves tecnologies va dur Compsa a incloure serveis d’informàtica per als clients. La incorporació d’enginyers a l’equip humà de la societat va permetre, més endavant, l’evolució d’aquesta secció de que es va convertir en la nova empresa CompsaOnline.
Aquesta aliança dota l’empresa d’un valor afegit important: actualment, Compsa és l’única companyia provincial que coordina els seus sistemes informàtics amb els sistemes comptables i fiscals.

Al llarg dels anys Compsa ha ampliat el ventall d’activitats amb la incorporació de professionals de l’economia, del dret, de la gestió, la direcció d’empreses… mantenint intacta la seva filosofia de contacte personalitzat i valors professionals. Avui ofereix serveis comptables, fiscals, jurídics, laborals, d’assegurances…