certificados_digitales_iofe2[1]

 

 

A partir del proper dia 6 de juny els certificats electrònics d’entitat desapareixeran per passar a ser certificats de representants. La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT) deixarà d’emetre els certificats de persona jurídica i entitats sense personalitat jurídica fins ara emesos per passar a emetre’n de tres tipus diferents:

1) Certificat de representants de persones jurídiques que són administradors únics o solidaris.

2) Certificat per a representants de persones jurídiques.

3) Certificat de representant d’entitat sense personalitat jurídica.

Una de les principals novetats és que, per al certificat de representants de persones jurídiques, els administradors únics o solidaris que tinguin un certificat electrònic de persona física emès per la FNMT-RCM o un DNIe l’acreditació de la representativitat, que fins ara exigia un viatge a una de les seus d’Hisenda, es podrà fer des de casa.

 

Els certificats que es troben en actiu, seguiran sent vigents fins a la data de la seva caducitat. Això només afectarà a renovacions i noves expedicions.

 

Nota explicativa al web de l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears.

Informació a la seu de la FNMT.

Informació a la seu electrònica d’Hisenda.

 

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.